How to resolve the "there are no items to show in this view" on web broswer while sending attachements via Outlook

I have a user when she sends an attachment via Outlook, the default web browser opens a blank page and has the "There are not items to show in this view". How do I resolve this. I made outlook the default for all mail. I'm stumped.  The OS is Win 7 with Office 2010
LightWireAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

jcimarronCommented:
lightwireinc --
Is the attachment already physically on the PC's hard drive before she tries to send it as an attachment?
What steps is she using to try to send the attachment?
0
LightWireAuthor Commented:
It is a pop account so I would assume, yes.  I reconfigured how the files are opened with from the machine.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
LightWireAuthor Commented:
Fixed it myself
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Outlook

From novice to tech pro — start learning today.