Citrix XenApp RDP flashes and goes back to login screen

tonyjoewalker
tonyjoewalker used Ask the Experts™
on
Hi

I have a recently physically migrated xenapp farm from the west coast to the east coast.  When I try to RDP to one of the app servers, it accepts credentials, then the rdp window flashes and the rdp client session ends.  The other app server and web server never had any issues.

I've tried

http://serverfault.com/questions/377367/rdp-exits-immediately-after-connecting-to-windows-server-2008-r2 

https://social.technet.microsoft.com/Forums/windowsserver/en-US/a9a8c281-c5d5-4cf0-ac1b-38006b9c5fc4/rdp-is-not-working-after-windows-update-server-2008-r2

and the best answer here

http://discussions.citrix.com/topic/261944-unable-to-login-using-rdp-or-ica-after-installing-xenapp-6/ 

But nothing is fixing the issue.  The farm is online and the servers is discovering fine.

Any ideas?
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
How about when connecting via console, Is that work, If so check the ICA\RDP settings and make sure settings are same as other servers in the farm. Also check the event logs and update the error details.
Tony JohncockLead Technical Architect
Commented:
Couple of questions/things to try:

Did you try to connect using the /admin switch to get to the console?
Can you log on locally?
Does ICA connectivity work via Citrix?
Have you tried using different user accounts?
Does anything get logged in event logs?
Have you tried to connect from a different client?
Which version of RDP is it?
Could you, prior to the move, connect?
Hve you tried to temporarily disable any AV/Firewall/Endpoint protection?

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial