Retention Policy for Hybrid Exchange Online not working

Hi

We're currently trying out our Hybrid environment with Office 365 Exchange Online and On Premise Exchange 2010.
Most kinks are out of the way and it's loking quite good.

However if we migrate a mailbox which for instance has the retention policy to archive email older than 6 months.
That retention policy seems to stick with that mailbox after it's migrated, no matter what retention policy you set in Exchange Online. For example I've tried setting the archive time for email to two years.

The mailboxes I've tried it on is bigger than 10 MB, and I have tried to run the Start-ManagedFolderAssistant command.

Does anyone know why this happen, and do anyone got a fix or possibly a workaround ?

Regards.
LenblockAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

FloraCommented:
The issue occurs because the retention policy runs automatically one time every 7 days for mailboxes that are larger than 10 MB. However, the retention policy does not automatically run for mailboxes that are smaller than 10 MB or within 7 days’ work cycle.

plz see workaround in the link below. it is not a blink link
http://blogs.technet.com/b/hot/archive/2012/06/26/retention-policy-does-not-work-automatically-in-exchange-online-for-office-365.aspx
0
LenblockAuthor Commented:
Hi

As mentioned in my first post the mailboxes i've tried it on is bigger than 10MB and I have tried running the command Start-ManagedFolderAssistant.
Mailboxes has been in Exchange Online longer than 7 days.

Regards.
0
FloraCommented:
in that case, here is a similar issue that was supposedly solved

http://community.office365.com/en-us/f/158/t/83829.aspx
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Office 365

From novice to tech pro — start learning today.