• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 34
  • Last Modified:

ECP not opening from other sites

Hello Expert,

I have two Exchange 2013 server setup in 2 sites. Both the sites having version Exchange 2013 CU6. Currently my ECP internal and external URL of site 1 is pointed to Internal server name of site1 and public URL. Second site, ECP pointed to internal server name and external to Public IP. When i Open ECP from second site, I am getting error message.  This article refer the same issue and same setup. Does anybody having other solution apart from updating exchange 2013 CU7.

https://support.microsoft.com/en-us/kb/3008438/
0
Manoj Bojewar
Asked:
Manoj Bojewar
1 Solution
 
Shreedhar EtteCommented:
You should go with MS Suggestion on upgrading exchange 2013 to CU7.
0
 
it_saigeDeveloperCommented:
I would agree with Shreedhar...  Microsoft clearly states that the resolution to the issue is to install CU7.

-saige-
0
 
Manoj BojewarAuthor Commented:
Hello Team,

If i upgrade just passive node to CU7. does it work or impact DAG configuration on both sites nodes
0
 
Manoj BojewarAuthor Commented:
I am not in position to upgrade Primary node as this is going to be decommission once this ECP issue on Primary node fixed? Please suggest update only second node work or not?
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Simplify Active Directory Administration

Administration of Active Directory does not have to be hard.  Too often what should be a simple task is made more difficult than it needs to be.The solution?  Hyena from SystemTools Software.  With ease-of-use as well as powerful importing and bulk updating capabilities.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now