SCCM 2012 deployment compliance and status not updating

I have some applications that I've deployed using SCCM 2012 R2 the past few days and that are clearly installed on PCs, but when you look at Deployments on the Monitoring tab, they're showing no data and compliance is at 0%.

What would cause this?
LVL 1
FirstcomAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Randy DownsOWNERCommented:
Maybe it's something like this.

I discovered that the client settings/Default Client Settings/Software deployment re-evaluation was set to 12:00 AM, when all workstations are shutdown. Changing the schedule seems to have resolved the issue.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
FirstcomAuthor Commented:
The issue resolved on its own, but it was probably something along these lines.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Microsoft Applications

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.