Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of reejesh
reejesh

asked on

Exchange 2010 Mails not working.

Hi,

My mails are not working. i am using sbs 2011 and configured exchange 2010. The internal mails also not working. Please  help me to fix this issue.
Avatar of Nick Rhode
Nick Rhode
Flag of United States of America image

Check to make sure your exchange services are running.

On the SBS Server > Administrative Tools > Services

Click the Startup Type to sort the services.  Scroll through the exchange services and make sure they are all started
Please post screenshots or text from any errors you may see. SBS 2011 is a notoriously fickle beast and the experts need as much information as possible to help.
Avatar of Will Szymkowski
If internal mail is not working then it is most likely the Exchange services that are not started. Also check the AppPools as well.

If all of the services are started then you will need to check your receive connectors on Exchange.

Will.
Avatar of reejesh
reejesh

ASKER

Thank you for the reply. All echange services are started. and i tried restarting also. We use mimecast for email filtering. I got reply from mimecast that the issue is with one of the servers which is not allowing them to deliver mails.
Avatar of reejesh

ASKER

I received the test mail now which i send 4 hours back.
The because you have actually received the email means that nothing is blocking communication i.e. (Firewall). However it might be a possible routing issue or another appliance doing another level of scanning of some sort.

Will.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of reejesh
reejesh

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial