Report Server is not generating Report in Watch guard xtm 330

i am using Watch guard firewall xtm 330. i setup my log server and report server but it is not generating the Report. when i access the log viewer through <log server ip>:4130 and check the Report server i found the following in the log

Error message: <ProtocolError for __admin__:########@xx.xx.xx.xx:4121/wgrpc1-auth: 401 Authorization Required>
report-svr-err.JPG
Muhammad buttAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Muhammad buttAuthor Commented:
I found the solution  The devices just needed an update from the management server to reset the shared secret and download the new certificates.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Networking

From novice to tech pro — start learning today.