Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of matt
mattFlag for United States of America

asked on

external email not coming into new Exchange server 2010

We have a new Exchange 2010 server with an Edge server in the DMZ. Email can send internally. Email can send outbound. But external email just sits on the Edge server. No errors are showing on the edge server in the queue.

Not really sure where to start looking
Avatar of Amit Kumar
Amit Kumar
Flag of India image

Check below things:

1. You can ping Hub transport with FQDN, if not create host file entries for required hub transport servers.
2. Telnet hub.domain.local 25  it should be connected else check with firewall/network required ports should be opened.
3. Check current time on Edge server, it should be the same as Hub.
4. Check event viewer if there is any event transport service related.
5. run this powershell on Hub servers and check nothing is not sync. Test-EdgeSynchronization
6. Check default receive connectors on hub servers, try to change authentication method as anonymous.
Avatar of matt

ASKER

ping is good
telnet to hub on port 25 is good. ran helo command and responded (ip shown was internal ip of edge server port 25)
time is good
event viewer shows nothing under MSExchange
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of Peter Hutchison
Peter Hutchison
Flag of United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial