Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of Ogandos
OgandosFlag for Canada

asked on

Error creating Migration Batch to migrating Public Folders from Exchange 2010 to Exchange 2013

I have a few Public Folders in Exchange 2010 and I want to migrate them to Exchange 2013. I am following the TechNet process "Use batch migration to migrate public folders to Exchange 2013" and it fails on step 4 returning the following error:


New-MigrationBatch -Name PFMigration -SourcePublicFolderDatabase (Get-PublicFolderDatabase -Server Ex2010srv ) -CSVData (Get-Content "P:\cdb\OutPFFiles\OutPFGen.csv" -Encoding Byte) -NotificationEmails myemail@mydomain

MapiExceptionLogonFailed: Unable to make connection to the server. (hr=0x80040111, ec=-2147221231)
Diagnostic context:
    Lid: 49064   dwParam: 0x1
    Lid: 37288   StoreEc: 0x6AB
    Lid: 49064   dwParam: 0x2
    Lid: 49191   EMSMDBMT.EcDoConnectEx called [length=185]
    Lid: 48679   EMSMDBMT.EcDoConnectEx returned [ec=0x80040111][length=56][latency=0]
    Lid: 45169   StoreEc: 0x80040111
    Lid: 50544   ClientVersion: 15.0.1076.9
    Lid: 52080   StoreEc: 0x80040111
    Lid: 1494    ---- Remote Context Beg ----
    Lid: 22086
    Lid: 27206
    Lid: 39869
    Lid: 56893   StoreEc: 0x8004010F
    Lid: 44989
    Lid: 24684
    Lid: 20076   StoreEc: 0x80040111
    Lid: 29100
    Lid: 20396   StoreEc: 0x80040111
    Lid: 9486    StoreEc: 0x80040111
    Lid: 24492
    Lid: 18348   StoreEc: 0x80040111
    Lid: 26540   dwParam: 0xE0003
    Lid: 22444   dwParam: 0xF80002
    Lid: 1750    ---- Remote Context End ----
    Lid: 51152
    Lid: 52465   StoreEc: 0x80040111
    Lid: 60065
    Lid: 33777   StoreEc: 0x80040111
    Lid: 59805
    Lid: 52487   StoreEc: 0x80040111
    Lid: 19778
    Lid: 27970   StoreEc: 0x80040111
    Lid: 17730
    Lid: 25922   StoreEc: 0x80040111
    + CategoryInfo          : NotSpecified: (:) [New-MigrationBatch], MapiExceptionLogonFailed
    + FullyQualifiedErrorId : [Server=Ex2010srv,RequestId=adf9ead3-3a20-4920-8f67-72c07730758f,TimeStamp=30/7/15 9
   :02:50 p. m.] [FailureCategory=Cmdlet-MapiExceptionLogonFailed] 312C3997,Microsoft.Exchange.Management.Migration.N
  ewMigrationBatch
    + PSComputerName        : mygeneratingserver

________________________________________________________________

Some additional notes:

- I already updated my unique exchange 2010 server and my unique exchange 2013 server to the last service pack and rollupupdate.
- If I execute separately the following commands they return their output normally:
Get-PublicFolderDatabase -Server Ex2010srv
Get-Content "P:\cdb\OutPFFiles\OutPFGen.csv" -Encoding Byte
- I am using an Organization Manager account, which is Enterprise Administrator in AD and I configured the permissions inheritance in AD for this account.
- There are not firewalls between my Exch 2010 and Exch 2013 servers
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of Adam Brown
Adam Brown
Flag of United States of America image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
Avatar of Ogandos

ASKER

Great
Avatar of Member_2_6569052
Member_2_6569052

Sometimes in migrations, you already remove all MailBox database and have only last database - Public Folders.
In this case you get this error.
To fix you need create new MB database, wait for reparation done and mount it.
After that retry migrate PF.


https://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/708524f1-4dd6-4bf7-baf4-ac64fc6e5d35/cant-migrate-public-folders-from-exchange-2010-to-2013?forum=exchangesvrdeploy