Exchange 2010 search not returning any IRM email.

yo_bee
yo_bee used Ask the Experts™
on
From what I can see all settings for IRM seem to be correct.
Transport rule passed
OWA passed
Outlook on-premise passed

[code]Search-mailbox -SearchQuery {subject:"*Daily Revenue*" AND received:8/23/2015} -deletecontent -force[/code]

This returns no results.

The same thing happens when in outlook connected to an Online Mailbox.
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
Gaurav SinghSolutions Architect

Commented:
PLease check the Eventlogs on the server for any issues
Solutions Architect
Commented:
Also make sure that IRM licensing is enabled. Please check the below link for your reference
http://exchangeonline.in/enable-irm-licensing-for-internal-messages-in-exchange-2010/
yo_beeDirector of Information Technology

Author

Commented:
So I tried and was able to search my mailbox after I did a rebuild of the Index for that DB, but once the crawl was done the items were no longer returned

I noticed something with this.  It stopped on 8/15/2015 the day I disable IRM, removed the DRM folder and re-enabled IRM.  

I did a IISRESET, but something must have been out of sync.  


I am going to copy the rights protect (DRM) folder back and see what happens.
yo_beeDirector of Information Technology

Author

Commented:
To add to the confusion or maybe it is pointing me in the right direction.
It seems that emails that are protected with ADRMS manually by the user (From within Outlook) are searchable, but emails that are protected using a transport rule are not.

So we now really need to focus on the Exchange server.
yo_beeDirector of Information Technology

Author

Commented:
I rebuilt the IRM configuration and it started to work after the cache was refreshed.

Thanks

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial