cgi.path_info is blank in CF11

I have just noticed that cgi.path_info is blank in CF11. I have just upgraded to CF11 from CF9 and I have noticed that cgi.path_info is blank. Is this a bug in CF11? Is there anything can be done to set this value to what it was in CF9?

Thank you for any help you can provide.
WestCoast_BCAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

dgrafxCommented:
here is a link for the updater designed to fix this issue
http://helpx.adobe.com/coldfusion/kb/coldfusion10-update-01.html

and here is a post discussing the issue
https://forums.adobe.com/message/5201741

good luck ...

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
WestCoast_BCAuthor Commented:
Here is what  i did to solve this:
            <cfset request.cgiPath = getPageContext().getRequest().getRequestURI() />
dgrafxCommented:
Cool solution ...
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
ColdFusion Language

From novice to tech pro — start learning today.