Remote Site DC not Replicating

To be as short as possible, created a new Remote Site DC with a new OS (compared to the Root DC which is 2012 Standard) Windows 2012 R2. RDP had an issue. Had to move remote site DC to a test OU and block GPO's and add them back in which fixed the RDP issue. Then move the DC back to the Domain Controller OU. Now the issue is trying to get the remote site DC to show up in the Root AD tree on the Root DC. There is definitely a replication issue. Remote Site DC see's itself as a DC but the root (and backup DC) do not.

Trying to replicate from the Root DC works fine. Trying to replicate to root DC and I get this:
Target account name is incorrect.
This operation will not continue.

Remote DC doesn't show up anywhere in the Root AD tree, just the remote site DC AD tree. It is on the domain as well as I can remote into it.
sivtecAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Rakesh KapoorCommented:
Run the command repadmin /kcc and repadmin /syncall and paste the result here. In addition to that go to DNS, under _MSDCS.xxxxx.xxx and on the right side can you see an alias for all the Domain Controllers?

Please paste that screen shot also.
More articles available at http://www.itingredients.com
0
sivtecAuthor Commented:
Hey Rakesh,

Thanks for getting back to me. I ended up demoting, removing from the domain and repromoting and it seems like it is all good now. i can replicate correctly and it shows up in the Root AD. I will consider this completed. The issue I have now is the back up. I will open a new question but I'll throw it out here as well.

Both my DC's are having an issue doing a system state back up. I get "A virtual disk support provider is not found for the file" and then fails. I have no idea why it is doing this. And it is doing it on both DC's...
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
sivtecAuthor Commented:
Ended up repromoting due to time constraints.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Active Directory

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.