SCCM 2012 ccmsetup client install

We are unable to install the ccmsetup client on a few workstations within our environment, most of our workstations have the ccmsetup installed via "Push" from our Primary.

Things attempted:
1) Tried to install using a GPO, this worked for some while others it didn't
2) Un-joined workstation in question from Domain and re-joined
3) Turned of WMI within Services
4) Renamed workstation
5) Attempted manual install

Some workstations would show the Configuration Manager on the workstation but the Actions tab would be blank, we ran the cmd ccmsetup.exe /uninstall and then manually install the ccmsetup from the Primary but still no results.

Thanks in advance
MexicanITMikeAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Vadim RappCommented:
So what's the problem: that the installation fails? or installation succeeds, but the installed application does not work?
MexicanITMikeAuthor Commented:
The ccmsetup client fails to install on some of our workstations.
Vadim RappCommented:
please collect detailed installation log (HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\Installer -> voicewarmup) and post here
Benjamin VoglarIT ProCommented:
May be this Will help you:

1.Stop the Windows Management Instrumentation service and set it to Disabled.  If you don’t disable it, it will restart automatically.
2.Went into the %windir%\system32\wbem folder and renamed the Repository folder to Repository.old.
3.I restarted the WMI service and set it to Automatic.
4.I re-pushed the client from the SCCM console and everything installed just fine.

https://techsugar.wordpress.com/2012/04/25/ccmsetup-log-showing-unable-to-create-wmi-namespace-error-1603/

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
MexicanITMikeAuthor Commented:
Benjamin Voglar, thank you for the assistance, you solution did do the trick, I also found another solution on my own, but I would still have issues with some workstations ccmsetup client not installing. I would follow the instructions from the TechNet link, but I would then have to re-run the setup from the primary host without the parameters.

 https://technet.microsoft.com/en-us/library/bb693546.aspx
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
SCCM

From novice to tech pro — start learning today.