Clicking on Category leads to a blank page

jonathanduane2010
jonathanduane2010 used Ask the Experts™
on
when I click on a category in my site, it gets me a blank page instead of showing me posts inside get category

http://91.109.247.179/~radiocom/moores/ 

How to resolve this problem.
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
Top Expert 2004

Commented:
Do you use a CMS?  Have you looked at your PHP error log?  The web server's error log?

Author

Commented:
Hi Steve,

No its just wordpress,  the error log isnt saying much

login as: root
root@91.109.247.178's password:
Last login: Tue Sep 29 12:10:36 2015 from 79.140.211.206
root@server1 [~]# ls /usr/local/apache/logs/error_log
/usr/local/apache/logs/error_log
root@server1 [~]# tail -f /usr/local/apache/logs/error_log
[Tue Sep 29 06:08:37.005501 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 2191] AH00163: Apach                                                                                                                     e/2.4.16 (Unix) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 configured -- resuming nor                                                                                                                     mal operations
[Tue Sep 29 06:08:37.005586 2015] [core:notice] [pid 2191] AH00094: Command line                                                                                                                     : '/usr/local/apache/bin/httpd -D SSL'
[Tue Sep 29 08:05:21.677429 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 2191] AH00171: Grace                                                                                                                     ful restart requested, doing restart
[Tue Sep 29 08:05:22.004488 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 2191] AH00163: Apach                                                                                                                     e/2.4.16 (Unix) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 configured -- resuming nor                                                                                                                     mal operations
[Tue Sep 29 08:05:22.004533 2015] [core:notice] [pid 2191] AH00094: Command line                                                                                                                     : '/usr/local/apache/bin/httpd -D SSL'
[Tue Sep 29 10:02:07.233875 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 2191] AH00171: Grace                                                                                                                     ful restart requested, doing restart
[Tue Sep 29 10:02:08.005482 2015] [mpm_prefork:notice] [pid 2191] AH00163: Apach                                                                                                                     e/2.4.16 (Unix) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 configured -- resuming nor                                                                                                                     mal operations
[Tue Sep 29 10:02:08.005530 2015] [core:notice] [pid 2191] AH00094: Command line                                                                                                                     : '/usr/local/apache/bin/httpd -D SSL'
[Tue Sep 29 11:43:02.781289 2015] [cgi:error] [pid 11013] [client 109.123.101.28                                                                                                                     :58675] AH02811: script not found or unable to stat: /usr/local/apache/cgi-bin/w                                                                                                                     ebcm
[Tue Sep 29 11:43:02.796940 2015] [cgi:error] [pid 11014] [client 109.123.101.28                                                                                                                     :33761] AH02811: script not found or unable to stat: /usr/local/apache/cgi-bin/w                                                                                                                     ebcm

Open in new window

Top Expert 2004

Commented:
Apache cannot find a CGI script.  It is looking for /usr/local/apache/cgi-bin/webcm.
Learn Ruby Fundamentals

This course will introduce you to Ruby, as well as teach you about classes, methods, variables, data structures, loops, enumerable methods, and finishing touches.

Author

Commented:
is that a package?

do i need to install ?
Top Expert 2004

Commented:
I couldn't tell you.  It is probably some extension installed into Wordpress.  Searching for "wordpress webcm" yields some rather suspect results.

You'll need to look through your installation to find out what is calling this file, and what it is supposed to do.  Did you install this site?

Author

Commented:
yes, however i used a theme....

maybe i will get onto theme developer?
Top Expert 2004

Commented:
Try disabling the theme and see if that resolves the issue.

Author

Commented:
it actually does......
Top Expert 2004
Commented:
Your next step would be to contact the theme author for support.  I'm not familiar enough with Wordpress themes to be of much assistance after this.  

You can also use the "Request Attention" link to bring this question to the attention of more experts.

Author

Commented:
thanks Steve for all your help

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial