Cisco UC 520 CUE Reload

Hello,

Trying to reload a Cisco UC 520, CUE, only, the CF card went bad, I replaced it.
There were no backups
Using cli, I did a service-module integrated-Service-Engine 0/0 reload and confirm, then service-module integrated-Service-Engine 0/0 session
config
then boot helper
I get bad magic number, see below
I think I have the wrong PKG file, Cisco web site does not have a download for a download specifically for a 520, which is what I need , I think
Any one know where I can get one ?


ServicesEngine boot-loader>
ServicesEngine boot-loader> ?
?       - alias for 'help'
boot    - boot from specified src
config  - configure various params
help    - print online help
ping    - send ICMP ECHO_REQUEST to network host
reboot  - Perform RESET of the CPU
show    - show config, trace or version
verify  - verify software versions
ServicesEngine boot-loader> config
  IP Address [10.1.10.1] >
  Subnet Mask [255.255.255.252] >
  TFTP Server [192.168.1.15] >
  Gateway [10.1.10.2] >
  Default Helper-file [cue-vm-k9.uc500.8.6.5.pkg] > cue-vm-k9.uc500.8.0.3.pkg
  Ethernet Interface [internal] [internal] >
  Default Boot [none|helper|disk] [disk] >
  Default Bootloader [primary|secondary] [primary] >
Erasing Flash...
. done
Erased 1 sectors
Writing to Flash...
64 KBdone
ServicesEngine boot-loader> boot helper
bl_boot_helper_cmd tftpboot 0x4000000 cue-vm-k9.uc500.8.0.3.pkg
Using internal device
TFTP from server 192.168.1.15; our IP address is 10.1.10.1; sending through gateway 10.1.10.2
Filename 'cue-vm-k9.uc500.8.0.3.pkg'.
Load address: 0x4000000
Loading: ###################################################
done
Bytes transferred = 260703 (3fa5f hex)
bl_boot_helper_cmd root=/dev/ram rw ramdisk_size=64000 ip=10.1.10.1:192.168.1.15:10.1.10.2:255.255.255.252::eth0:off console=ttyS0,9600 initrd=04000000,4000000 install_root=ide plat=freddo
## Booting image at 04000000 ...
Bad Magic Number
Usage:
boot <helper | disk>
jac1991Asked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

arnoldCommented:
See if the following post discussing reinitializing the flash card helps you resolve your issue which I think is related to its formatting.

https://supportforums.cisco.com/discussion/11147211/uc520-issue-1gb-cf-card

Bad magic number in different os's that ...

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
jac1991Author Commented:
Thanks
jac1991Author Commented:
I've requested that this question be closed as follows:

Accepted answer: 0 points for jac1991's comment #a41431820

for the following reason:

Fixed the problem
arnoldCommented:
The comment you selected has no information one what was done to solve it.  Was the reference included in the link part of what helped you resolve this issue?
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Voice Over IP

From novice to tech pro — start learning today.