Exchange 2007 OutofOffice not working anymore

Hi Experts,

can you help me to test my OoO function in exch2007 ?
Since some days it is not working anymore.
OWA works.
Autodiscover tests are successful.
OoO over OWA also works.

But OoO from the outlook gui not working.
Eprs_AdminSystem ArchitectAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

AmitIT ArchitectCommented:
Disable cache mode and check again.
1

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
systechadminConsultantCommented:
Did you properly configured  Exchange Web services?
0
Eprs_AdminSystem ArchitectAuthor Commented:
problem solved with flushdns on the client side.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.