windows startup issue

I took a wim image of a reference machine and deployed it successfully but when the laptop starts I keep getting this error message. Is there a fix for it. I have to demo the imaging today and this is a failure for me.  It is a windows 7 64 bit

Please help
Windows-startup-issue.jpg
LVL 5
SR ZakNetwork Solutions Asked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Don ThomsonCommented:
I suspect that the Activation of the new PC with the old Activation or Product key may be causing your problem. Try restarting it with the network disconnected
MPCP-BrianCommented:
I have seen this error once. How I resolved it:

Boot up to get that error again. When the error is on the screen press Shift + F10. This opens a command prompt. Typre 'regedit' and press enter - this opens the registry editor.

Navigate to HKEY Local Machine > System > Setup > Status > ChildCompletion

Locate the 'setup.exe' key on the right. Double click and edit the value. Change it from '1' to '3'.
Reboot and the issue should be fixed.

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
SR ZakNetwork Solutions Author Commented:
But why did it do that?
The 7 Worst Nightmares of a Sysadmin

Fear not! To defend your business’ IT systems we’re going to shine a light on the seven most sinister terrors that haunt sysadmins. That way you can be sure there’s nothing in your stack waiting to go bump in the night.

SR ZakNetwork Solutions Author Commented:
Thank you !
MPCP-BrianCommented:
I don't think I ever did find the answer but my best guess was a typo or a syntax error during the sysprep process.
Alan HendersonRetired marine engineerCommented:
@Brian

I'm impressed! :)
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Windows 7

From novice to tech pro — start learning today.