MDT media deployment - no keyboard/mouse in Win PE

Image is successfully put on MEDIA (ISO).
The ISO is then put on a USB (with WUDT).

When the ISO is run in test VM, it all works fine.
Deployment wizard works.
(Vmware workstation can't boot from USB)

Problem:
When the USB (content same as ISO) is put in Dell prod. server, Deployment Wizard starts but..
there is no KVM input!

What have gone wrong?






Previous questions
http://www.experts-exchange.com/questions/28738099/MDT-2013-up-and-running-now-time-to-create-bootable-USB's.html
http://www.experts-exchange.com/questions/28739404/MDT-2013-PXE-install-and-Offline-Media-install-USB-do-not-behave-the-same.html
Ron DokkensirAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

David Johnson, CD, MVPOwnerCommented:
you may need specific drivers to support your hardware in the boot.wim.
1

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Ron DokkensirAuthor Commented:
Where could you find those drivers for Dell?
0
Ron DokkensirAuthor Commented:
And how to import them to Deployment Workbench?
0
The Ultimate Tool Kit for Technolgy Solution Provi

Broken down into practical pointers and step-by-step instructions, the IT Service Excellence Tool Kit delivers expert advice for technology solution providers. Get your free copy for valuable how-to assets including sample agreements, checklists, flowcharts, and more!

Ron DokkensirAuthor Commented:
Or is it drivers for the specific KVM equipment?
0
Ron DokkensirAuthor Commented:
When the same image is deployed by means of PXE, then KVM works. So somehow the correct drivers must be present on the WDS/MDT server?

Why are they not in Media ISO?
All drivers are selected in Selection Profile.
0
Ron DokkensirAuthor Commented:
Attaching a separate USB mouse directly into the server does also not work (when deploying from USB).
0
Ron DokkensirAuthor Commented:
When booting from the USB on a physical Dell laptop, keyboard and mouse works in Deployment Wizard..
0
Ron DokkensirAuthor Commented:
0
Ron DokkensirAuthor Commented:
And the solution.. this particular server needs 64 bit WinPE.
solution
0
Ron DokkensirAuthor Commented:
I've requested that this question be closed as follows:

Accepted answer: 0 points for dr_fred's comment #a41163584
Assisted answer: 500 points for ve3ofa's comment #a41148787

for the following reason:

"Who's got the best kung fu?
-the best kung fu is yours!"
0
Ron DokkensirAuthor Commented:
Actual solution at the end :) Thx!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
IT Administration

From novice to tech pro — start learning today.