Exchange 2013 sending email issue

I am running an Exchange 2013 server and for the life of me, can't figure out how to fix this issue.  When my server send an email, it is sending as the server name ie: serv-dc-exch-001 instead of just mail.serv.com.  How to I fix that?

I fixed the banner info, but not finding out how to fix the actual message headers info sent in the email.
tomtom9898Asked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

tomtom9898Author Commented:
I do, the A record exists, mx, reverse etc.  I am thinking it is more of a server setting I have missed in exchange 2013 that is sending at the FQDN instead of the mail.domain.com that would match my a record, mx record etc.
FOXActive Directory/Exchange EngineerCommented:
who is hosting your outside dns? check the name there as well
Big Business Goals? Which KPIs Will Help You

The most successful MSPs rely on metrics – known as key performance indicators (KPIs) – for making informed decisions that help their businesses thrive, rather than just survive. This eBook provides an overview of the most important KPIs used by top MSPs.

FOXActive Directory/Exchange EngineerCommented:
check what is showing up  in mxtoolbox.com
Miguel Angel Perez MuñozCommented:
Have you got any smart host configured? Ensure you have correctly setup if you required or delete it and let your server access to send smtp outside.
JeffMatthiasCommented:
In Exchange ECP go to -- mail flow -- send connectors -- edit the send connector which is active -- go to scoping-- and at the bottom --  FQDN  change this to your EHLO you want.

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
tomtom9898Author Commented:
Ah ha!  Let me try that, is it an immediate fix?  If I send a test email to an outside email, I will see the changes?
JeffMatthiasCommented:
Yes it should be.  You may have to restart hub transport if it doesn't..
tomtom9898Author Commented:
Sorry, forgot to close this one out, but this corrected the issue.  Thanks so much for the help
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Outlook

From novice to tech pro — start learning today.