Word Press Navigation Issue

Hello,

I have a few teams under 2015 Teams. In firefox all the drop downs show on every page. In all other browsers the 12 U and 16U do not show up when you are on the 10 U, and two 14 U team pages.... please help!
WO2015Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

EricCommented:
can you share the website / theme you are using ?   sounds like a code issue with the theme without knowing anything else.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
WO2015Author Commented:
0
WO2015Author Commented:
Theme is Ample
0
Ultimate Tool Kit for Technology Solution Provider

Broken down into practical pointers and step-by-step instructions, the IT Service Excellence Tool Kit delivers expert advice for technology solution providers. Get your free copy now.

WO2015Author Commented:
Odd, it now shows up on all tabs other than the 10U tab.
0
Jason C. LevineNo oneCommented:
Are you using a caching plugin or server-based caching such as Varnish?
0
EricCommented:
oddly enough, i'm running firefox and they seem to be displaying correctly.  started about 4 minutes ago
0
Jason C. LevineNo oneCommented:
oddly enough, i'm running firefox and they seem to be displaying correctly.  started about 4 minutes ago

Another indication a cache might be to blame :)
1
WO2015Author Commented:
Correct. Fire Fox it works in, its all other browsers I cant see all of the drop downs when I am on the 10U page only.  This was occurring on all of the pages but it has all the sudden appeared correct on all except the 10U page. No plugins, nothing special, just using the menu option with wordpress.
0
WO2015Author Commented:
I have cleared all web browser cache for IE and Chrome, the issue still occurs on those two browsers.
0
sajayj2009Commented:
Issue is not within IE or chrome. I hope the issue is inside WP itself...I am getting same in Firefox for following page...as in chrome

http://birminghamjaguars.com/2015-teams/10u/
0
WO2015Author Commented:
After the weekend, it looks to be work now?  Very, very odd!!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
WordPress

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.