Outlook 2010 aksing login credential

JJ KR
JJ KR used Ask the Experts™
on
Hello Experts,

Good evening and thanks in advance. I have user Amrita has a mailbox in exchange 2010 . I want to configure her outlook. When I tried to configure her outlook and outlooks asking login credential even I put the correct one its asking again and again..
Outlook-login-issue.JPG
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
Ralph ScharpingDigital Therapist

Commented:
Hi,

This can happen for a multitude of reasons.
First:  Your credentials need to be entered in DOMAIN\username -format.  Did you do that?  First write your Active Directory domain, then \, then the username.
Below the password.

Please report back with results.
JJ KRWindows System administrator

Author

Commented:
No I have tried the same as instructed but no luck. Please find the attached screen shot.Outlook-login-issue1.JPG
"Batchelor", Developer and EE Topic Advisor
Top Expert 2015
Commented:
The domain, user or password could be wrong - if you mean that you cannot get past that authentication popup. Can you use the exact same credentials to log in in or connect to a network share?
Is AutoDiscover working properly? Sometimes the authentication method (Kerberos etc.) is chosen inappropriately.
Ensure you’re charging the right price for your IT

Do you wonder if your IT business is truly profitable or if you should raise your prices? Learn how to calculate your overhead burden using our free interactive tool and use it to determine the right price for your IT services. Start calculating Now!

JJ KRWindows System administrator

Author

Commented:
Hi ,

I login using administrator credential if Password wrong then I can not login. Yes AutoDiscover working properly .
Qlemo"Batchelor", Developer and EE Topic Advisor
Top Expert 2015

Commented:
I cannot see what the solution is?
JJ KRWindows System administrator

Author

Commented:
Hi Qlemo,

The Solution is below.

When I tried a lot and failed I opened OWA and tried to login from there and when I put user log in credential and password it said the mailbox has not found for the user. I checked in Exchange management Console and found mailbox already exist for the user. I deleted the mailbox and recreated again. Then I configured outlook again and this time I succeeded

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial