Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 181
  • Last Modified:

Exchange 2013 2-node DAG. What would cause ECP and OWA to not work when the second node is down?

I have all DNS pointing to the remaining UP server: server2.contoso.com
all internal and external URLs point to mail.contoso.com

when doing a fiddler trace (while attempting to get to ECP) I see this
X-CalculatedBETarget: server1.contoso.com  How would I (or would I need to) change that?

I do get the initial splash/login page and login but nothing ever displays.  I have already tried this fix to no avail: https://support.microsoft.com/en-us/kb/2971270

Thank you.
0
K B
Asked:
K B
2 Solutions
 
Simon Butler (Sembee)ConsultantCommented:
You should have full functionality if the event of a DAG failover event.

Is this a split site implementation, or a single site? If split site then you need to have different URLs for each server.
0
 
Alan CoxSr. Systems EngineerCommented:
if all URLs are set the same on both servers(generally should be). with out hardware load balancer, layer 4 DNS round robin works great. 2 A records for mail.contoso.com pointing to each server IP. I do the same for autodiscover. make sure both servers are using same cert.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

What Kind of Coding Program is Right for You?

There are many ways to learn to code these days. From coding bootcamps like Flatiron School to online courses to totally free beginner resources. The best way to learn to code depends on many factors, but the most important one is you. See what course is best for you.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now