Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
?
Solved

Sharepoint 2013 app information is giving me a "Sorry, something went wrong" unexpected error.

Posted on 2016-07-19
6
Medium Priority
?
388 Views
Last Modified: 2016-07-25
I go to get my app information from:
[site collection URL]/_layouts/15/appregnew.aspx (see ss1.png)

After I fill out the information on the app information page, I hit create and receive this error in ss2.png

Why is this occurring?
ss1.png
ss2.png
0
Comment
Question by:Arikkan
  • 3
  • 3
6 Comments
 
LVL 20

Assisted Solution

by:Walter Curtis
Walter Curtis earned 2000 total points
ID: 41721032
You will need to use the ULS viewer and find the error related to the correlation error message. Then you will know what is causing the error. Once you have the error, if you can't determine what the error is, post the error message and that information made help in troubleshooting.
0
 

Author Comment

by:Arikkan
ID: 41721890
Posted error as ss3.png. Seems I need to change the settings inside the User Profile Application Proxy.

"User Profile Application Proxy failed to retrieve partitions from User Profile Application:"
ss3.PNG
0
 
LVL 20

Assisted Solution

by:Walter Curtis
Walter Curtis earned 2000 total points
ID: 41721913
In SharePoint 2013 the service applications seem to all depend on each over. You may need to make sure User Profile Service is provisioned as well as the Managed Metadata Service. When you provision those service applications (in case they are not yet provisioned), the proxies are also configured correctly.

Good luck...
0
VIDEO: THE CONCERTO CLOUD FOR HEALTHCARE

Modern healthcare requires a modern cloud. View this brief video to understand how the Concerto Cloud for Healthcare can help your organization.

 

Accepted Solution

by:
Arikkan earned 0 total points
ID: 41721926
I fixed this by removing the app catalogue site administrator from farm administrators.

Central Administration > Security > Manage the farm administrators group and removed my user.

Then I restarted the server and it worked again.
0
 
LVL 20

Expert Comment

by:Walter Curtis
ID: 41721952
Glad you got it fixed!
0
 

Author Closing Comment

by:Arikkan
ID: 41727385
I no longer have that specific error but I need help with a new one that I may make another post for if I cannot solve it.
0

Featured Post

[Webinar] Cloud Security

In this webinar you will learn:

-Why existing firewall and DMZ architectures are not suited for securing cloud applications
-How to make your enterprise “Cloud Ready”, and fix your aging DMZ architecture
-How to transform your enterprise and become a Cloud Enabler

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Note:  There are two main ways to deploy InfoPath forms:  Server-side and directly through the SharePoint site.  Deploying a server-side InfoPath form means the form is approved by the Administrator, thus allowing greater functionality in the form. …
Pimping Sharepoint 2007 without Server-Side Code Part 1 One of my biggest frustrations with Sharepoint 2007 in the corporate world is that while good-intentioned managers lock down the more interesting capabilities of Sharepoint programming in…
Video by: ITPro.TV
In this episode Don builds upon the troubleshooting techniques by demonstrating how to properly monitor a vSphere deployment to detect problems before they occur. He begins the show using tools found within the vSphere suite as ends the show demonst…
Is your data getting by on basic protection measures? In today’s climate of debilitating malware and ransomware—like WannaCry—that may not be enough. You need to establish more than basics, like a recovery plan that protects both data and endpoints.…
Suggested Courses

885 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question