Solved

Delivery has failed to these recipients or groups:  #550 5.1.1 RESOLVER.ADR.ExRecipNotFound; not found ##

Posted on 2016-07-24
5
89 Views
1 Endorsement
Last Modified: 2016-07-27
IMCEAEX-_O=.....+20.....+20......_OU=EXCHANGE+20ADMINISTRATIVE+20GROUP+20+28FYDIBOHF23SPDLT+29_CN=RECIPIENTS_CN=
Platform is Windows 2008 R2, Exchange 2010 SP3

Started when we lost a drive in our RAID array. Replaced drive and 10 hours later it was rebuilt.
Do to problems with the Exchange DB, I created a new DB and moved all mailboxes.  It appears right now we have this problem with two users.  Doesn't matter whether it's internal or external email.  Both users can send emails

Have followed other solutions i.e., clearing auto-complete and creating an X500 address. (Seems this has been the fix for many who have dealt with this problem).
Deleted one of the users, then created user and mailbox, still the same problem.

Need assistance!
1
Comment
Question by:Webcc
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
  • 2
5 Comments
 
LVL 19

Expert Comment

by:suriyaehnop
ID: 41726919
Does the issue still occured on OWA for these two user? Does it happened to new email?
0
 
LVL 5

Accepted Solution

by:
Eric C earned 250 total points
ID: 41726925
If you've gone the X500 route and that hasn't helped, turn off Cached Exchange Mode, then restart Outlook and then re-download the offline address book.

Also, try using ADSI Edit to verify the 'Legacy Exchange Name' entry. (Compare it to one of the users for which it is working).
0
 
LVL 19

Assisted Solution

by:suriyaehnop
suriyaehnop earned 250 total points
ID: 41726926
If you turn off the exchange cache mode is working then  meaning the outlook client connection to server is similar to OWA.

Have try to delete n rename all ost n oab file? Try at another machine n verify issue also happened?
0
 

Author Comment

by:Webcc
ID: 41727731
Happens in OWA as well.  Guessing turning off cached mode will not work, but I will try.  Where do I located the 'Legacy Exchange Name' entry in ADSIEDIT?  Have removed old servers this way but never saw individual mailboxes.
0
 

Author Closing Comment

by:Webcc
ID: 41730985
Guys, the X500 addition actually looks like it solved the problem, just took some time apparently.
Going to reward points anyway  for the effort.

Thanks!
0

Featured Post

Best Practices: Disaster Recovery Testing

Besides backup, any IT division should have a disaster recovery plan. You will find a few tips below relating to the development of such a plan and to what issues one should pay special attention in the course of backup planning.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Auditing domain password hashes is a commonly overlooked but critical requirement to ensuring secure passwords practices are followed. Methods exist to extract hashes directly for a live domain however this article describes a process to extract u…
This article will help to fix the below errors for MS Exchange Server 2013 I. Certificate error "name on the security certificate is invalid or does not match the name of the site" II. Out of Office not working III. Make Internal URLs and Externa…
This video shows how to quickly and easily add an email signature for all users on Exchange 2016. The resulting signature is applied on a server level by Exchange Online. The email signature template has been downloaded from: www.mail-signatures…
A short tutorial showing how to set up an email signature in Outlook on the Web (previously known as OWA). For free email signatures designs, visit https://www.mail-signatures.com/articles/signature-templates/?sts=6651 If you want to manage em…

734 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question