Windows 10 Pro Mapped Drives from GPO not working

Server 2008 R2 domain environment with many Windows 10 Pro machines that were upgraded from Win7 or Win 8.  

After the update, the machines do not connect to their mapped drives by GPO.  I have also tried a logon script using the net use command.  Neither work.

Is there an issue with Win10 and mapped drives?
Ross KelschAsked:
Who is Participating?
 
Hypercat (Deb)Connect With a Mentor Commented:
Second to McKnife's comment - the most reliable way to map drives for Win8 and 10 is to use group policy preferences.  If this is how you're trying  to map the drives, please provide more info as to how your policies/preferences are configured.
0
 
McKnifeConnect With a Mentor Commented:
This topic has been seen over and over. Retry with group policy preferences based drive mappings, those work.
0
 
Ross KelschAuthor Commented:
Thanks for your comments.  I agree that GP is the way to go.  GPO
gpresult shows that this GPO is running successfully.
0
 
Ross KelschConnect With a Mentor Author Commented:
Never mind.  It has been a long time since I mapped drives.

I forgot that you can not add the closing "\"

It needs to be \\server\apps
Not \\server\apps\

Thanks for your help!
1
 
Ross KelschAuthor Commented:
THANKS!
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.