Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 106
  • Last Modified:

SharePoint Designer 2013

Has anyone had this issue in SharePoint 2013 designer where you click on the Lists and Libraries under Site Objects and you receive "there are no items to show in this view"? It's almost like a permission issue, but this has worked before. Thanks
0
ErnestAJ
Asked:
ErnestAJ
  • 2
1 Solution
 
Walter CurtisSharePoint AEDCommented:
Dumb question, but have you tried to refresh the connection. In the upper ribbon, the very small ribbon, there is a refresh button.

Another thing I have to do sometimes, is close SPD and reconnect. It's not a bug, but a feature.

Hope the helps...
0
 
ErnestAJAuthor Commented:
Yeah, I wish the fix were that simple. I'll have to do more troubleshooting.  Thanks SneekCo. I'm thinking maybe something is corrupt with my Designer. I might try a repair. Just a guess.
0
 
saurav singhCommented:
Hi,
If you still have this issue, Please check if this KB Article is installed or not.
1
 
ErnestAJAuthor Commented:
Thanks Saurav. I tried downloading this and it read I already have it installed. Things I have read on the internet indicate I have a bad list somewhere. Thanks for your help!
0

Featured Post

What does it mean to be "Always On"?

Is your cloud always on? With an Always On cloud you won't have to worry about downtime for maintenance or software application code updates, ensuring that your bottom line isn't affected.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now