• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 109
  • Last Modified:

exchange 2007

I am trying to run get-mailboxreport.ps1 on my mailbox server exchange 2007

when I run it says command let not recognized  I am running on windows PowerShell

anything I need to correct
0
pramod1
Asked:
pramod1
1 Solution
 
IvanSystem EngineerCommented:
Hi,

I think that you should run that in Exchange Shell, not PS.

Regards,
Ivan.
0
 
MAS (MVE)Technical Department HeadCommented:
Cope the "get-mailboxreport.ps1" to C:\reports
The navigate to C:\Reports in Exchange powershell then try the below commands
For Mailbox
.\Get-MailboxReport.ps1 -Mailbox <mailboxname>

Open in new window

For Database
.\Get-MailboxReport.ps1 -Mailbox <mailboxname>

For detail please type the below command from the same location
Get-Help .\Get-MailboxReport.ps1

Open in new window


Screenshot below for your reference
screenshot
Thanks
MAS
0
 
pramod1Author Commented:
I want to use -all command when I type I get this .(error attached)
Capture.PNG
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Introducing Cloud Class® training courses

Tech changes fast. You can learn faster. That’s why we’re bringing professional training courses to Experts Exchange. With a subscription, you can access all the Cloud Class® courses to expand your education, prep for certifications, and get top-notch instructions.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now