Solved

deploy studio multicast

Posted on 2016-08-18
7
38 Views
Last Modified: 2016-08-24
I have a 10.7 server with deploy studio and multi casting works fine while imaging.  I got a new 10.11 mac mini server and installed deploy studio and multi cast wont work for me.  Same Vlan, same settings. Not sure what might cause this.  The client boots up but as when they go to start the imaging it stops and then says multicast failed.  I check the logs and it says could not join multi cast stream.  Unicast works fine and again it works fine on the 10.7 server even using the same network  cable and switch and port.
0
Comment
Question by:Roccat
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
  • 3
7 Comments
 

Author Comment

by:Roccat
ID: 41761740
I should try and use the image that I have on the server that works fine.  I was just reading about people having luck with different images and multicasting.
0
 
LVL 37

Assisted Solution

by:ArneLovius
ArneLovius earned 500 total points
ID: 41762349
is multicast showing as an active process ?

is the original 10.7 server running at the same time ?
0
 

Author Comment

by:Roccat
ID: 41762358
I removed the 10.7 server from the same subnet and disabled netboot and deploy studio. I am not sure where to check if multicast is showing as an active process.
0
Three Reasons Why Backup is Strategic

Backup is strategic to your business because your data is strategic to your business. Without backup, your business will fail. This white paper explains why it is vital for you to design and immediately execute a backup strategy to protect 100 percent of your data.

 
LVL 37

Assisted Solution

by:ArneLovius
ArneLovius earned 500 total points
ID: 41762362
click on activity in DS
0
 

Accepted Solution

by:
Roccat earned 0 total points
ID: 41762846
Thank you for the help. The  image or boot image was the issue, I created new ones and now the multicast works.
0
 
LVL 37

Expert Comment

by:ArneLovius
ID: 41762865
great to hear :-)
0
 

Author Closing Comment

by:Roccat
ID: 41768457
Thanks!
0

Featured Post

Get HTML5 Certified

Want to be a web developer? You'll need to know HTML. Prepare for HTML5 certification by enrolling in July's Course of the Month! It's free for Premium Members, Team Accounts, and Qualified Experts.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

The /etc/authorization file in Mac OS X 10.x can be used to control access to the various panes of the System Preferences amongst other things. It’s used by some of us Mac Sys Admin’s to give Standard Users access to System Prefs panes that only adm…
In this article we will discuss some EI Capitan Mail app issues and provide some manual process to resolve them.
This Micro Tutorial hows how you can integrate  Mac OSX to a Windows Active Directory Domain. Apple has made it easy to allow users to bind their macs to a windows domain with relative ease. The following video show how to bind OSX Mavericks to …
Sometimes it takes a new vantage point, apart from our everyday security practices, to truly see our Active Directory (AD) vulnerabilities. We get used to implementing the same techniques and checking the same areas for a breach. This pattern can re…

628 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question