• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 75
  • Last Modified:

Outlook Exchange "Send on Behalf" Permission not working

Exchange Server 2010
Windows Server 2008r2

I have set up the permission in "Mailflow ->Delivery Options" and the "Manage send as Permission" tool on the account that I want the user to be able to send from. This was set up by someone else on another account and it worked fine, I copied their setup and for some reason it just doesnt work. Every time the user tries to send an email as this account they recieve the message saying they dont have permission. It has been more than 24hrs since I set this up so I think there has been plenty of time for the settings to update accross the network.

Any ideas?
  • 2
1 Solution
Please restart information store service and check. Please dismount the database first and then restart the services.
tom_szaboAuthor Commented:
Didnt work, same error :(
tom_szaboAuthor Commented:
Ok I re-added the address in Outlook and it works now.
Thanks for your help.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Train for your Pen Testing Engineer Certification

Enroll today in this bundle of courses to gain experience in the logistics of pen testing, Linux fundamentals, vulnerability assessments, detecting live systems, and more! This series, valued at $3,000, is free for Premium members, Team Accounts, and Qualified Experts.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now