SharePoint 2016 Site search does not work

We are experiencing an issue with searching anything on our Sharepoint 2016 test site. Even on the main page or main sites nothing is searchable. Our lists are not searchable either and they are indexed. Am I missing a setting that needs to be enabled?
Capture.PNG
2.PNG
JessicaWattersAsked:
Who is Participating?
 
Walter CurtisConnect With a Mentor SharePoint AEDCommented:
This is a common misconfiguration problem. You can make adjustments to correct. In your second screenshot, add a wildcard to your search and you will get results probably.

Good luck...
0
 
xtermieCommented:
valid recommendations made but no answer by author
0
 
Walter CurtisSharePoint AEDCommented:
Thanks, hope you got it working.

The answer to your questions is "yes". You are missing something. The recommendation are intended to maybe provided information that will help you find the solution. In most cases, the solution is not going to be: "Push this button and it all starts to work perfectly". The solution has to come from you, the person right there at the environment. All I can do is support. For example, I let you know this is a common problem, but the exact solution for you will differ from most every other SharePoint set up. The answer about the wildcard, is a valid point. Not sure if you tried to use a wild card, but often I have seen search declared as broken because no results were found, but when a search term that produces results was used, then it was shown that search was not really broken.

If you still have issues with search, let me know in this question and I will help as much as I possibly can.

Good luck...
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.