Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of Leadtheway
LeadthewayFlag for United States of America

asked on

Password recovery 2960S

New to environment.  Have a 2960S that noone seems to know the enable password to. So I hook console cable up and see password recovery is enabled so i run through the process from the switch:  prompt.  I type "flash_init" and flash initializes fine, then when i go to type "load_helper"  i get an unknown command..heres the output of what's going on:

switch: load_helper
Unknown cmd: load_helper

switch: dir

List of filesystems currently registered:

                  bs[0]: (read-only)
               flash[6]: (read-write)
              xmodem[7]: (read-only)
                null[8]: (read-write)


switch: dir flash:
unable to stat flash/: no such file or directory


not sure what the problem is, I'm pretty sure that's the right procedure
Avatar of Leadtheway
Leadtheway
Flag of United States of America image

ASKER

I'm wondering if this even has a config on it looking at the flash

ack>sh flash

Directory of flash:/

    2  -rwx    14570368   Mar 3 1993 00:10:32 +00:00  c2960s-universalk9-mz.150-2.SE8.bin
    3  -rwx         916   Jan 2 2006 00:17:52 +00:00  vlan.dat
    4  -rwx        4035   Jan 2 2006 00:05:21 +00:00  config.text
    5  -rwx        1914   Jan 2 2006 00:05:21 +00:00  private-config.text
    6  -rwx        5144   Jan 2 2006 00:05:22 +00:00  multiple-fs

its still looking for service config from cisco via tftp
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of Shaun Vermaak
Shaun Vermaak
Flag of Australia image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
i did that...it's the load helper that failed..but i think i have it possibly. did it again and it let me parse the flash dir..so i could rename it
Hmmm, that is weird