Avatar of ahmad1467
ahmad1467
Flag for United States of America asked on

There was a problem sending the command to the program Error

Good Afternoon,

I have a user that is using MS Office 2010 on windows 7 Workstation. Currently when trying to open Word or Excel from time to time they get an error message that reads "There was a problem sending the command to the program".
So far I have check to see if (Ignore other applications that use Dynamic Data Exchange (DDE)) was unchecked located under (File/Options -> Advanced ->  General ->) but it was already unchecked. I do notice that there are plugins being loaded when launching Excel or Word. Do you think this could be a problem?
Windows 7

Avatar of undefined
Last Comment
ahmad1467

8/22/2022 - Mon
Edward Pamias

Try running the apps in safe mode see if the error happens again.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
ahmad1467

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
Edward Pamias

Ok great. You can just close the question if the issue is resolved.
ahmad1467

ASKER
I select my own reason because once I performed what I stated everting was ok.
I started with Experts Exchange in 2004 and it's been a mainstay of my professional computing life since. It helped me launch a career as a programmer / Oracle data analyst
William Peck