troubleshooting Question

Receive Connector Exchange 2016

Avatar of Se Lai
Se Lai asked on
ExchangeWindows 10AzureWindows Server 2016
7 Comments1 Solution611 ViewsLast Modified:
In Exchange 2010 and 2016 co-existing environment(migrating from Exchange 2010 to 2016) configured receive connector, in  fact leave them default but configured Relay connector(details are in attached image) now i am trying to send email from my exchange 2010 or external domain not getting any email but if i disable this connector(Relay) all works fine.

Regards
EXCHNAGE.jpg
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Jakob Digranes
Team Lead Cloud Services

Our community of experts have been thoroughly vetted for their expertise and industry experience.

Log in to continue reading
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform for $9.99/mo
View membership options
Unlock 1 Answer and 7 Comments.
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
See how we're fighting big data
The Value of Experts Exchange in My Daily IT Life

Experts Exchange (EE) has become my company's go-to resource to get answers. I've used EE to make decisions, solve problems and even save customers. OutagesIO has been a challenging project and... Keep reading >>

Mike

Owner of Outages.IO
Phoenix, Arizona, United States
Member Since 2016
Join a full scale community that combines the best parts of other tools into one platform.
Unlock 1 Answer and 7 Comments.
View membership options
“All of life is about relationships, and EE has made a virtual community a real community. It lifts everyone's boat.”
William Peck

Member since 2004