We help IT Professionals succeed at work.

Exchange SSO for OWA - 2010

89 Views
Last Modified: 2017-05-07
We have been tasked with enabling SSO for OWA as we begin planning our transition from Exchange 2010 to O365 and can't get it to work. After much research and trial and error I came across this little gem:

"Integrated Windows authentication can be set only on Exchange 2010 virtual directories on an Exchange 2010 server that has only the Client Access server role installed. Integrated Windows authentication can be set on any Outlook Web App virtual directory on an Exchange 2010 server that has both the Client Access and Mailbox server roles installed."

If I am understanding this correctly, we cannot use IWA, because we have both CAS and HT roles on our CAS boxes.  So my question is:  Is there any way to get SSO working with our current configuration?
Comment
Watch Question

J SSenior Systems Administrator
CERTIFIED EXPERT

Commented:
Are you specifically setting the IWA on the owa virtual directory?
Systems Engineer
Commented:
Unlock this solution and get a sample of our free trial.
(No credit card required)
UNLOCK SOLUTION
Greg MundSystems Engineer

Author

Commented:
No other solutions were provided.
Unlock the solution to this question.
Thanks for using Experts Exchange.

Please provide your email to receive a sample view!

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OR

Please enter a first name

Please enter a last name

8+ characters (letters, numbers, and a symbol)

By clicking, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.