troubleshooting Question

VMware 6.0 client integration plugin not working

Avatar of jhyiesla
jhyieslaFlag for United States of America asked on
VMware
2 Comments1 Solution2815 ViewsLast Modified:
I have a lab where I'm testing View 7.1 on ESXi 6.0 U3. VMware, in their infinite wisdom, has  decided to take the very simple and easy process of deploying an OVF and now linked it to something called the Client integration plugin for your browser. I have a Windows 7 machine that I'm using for my management piece. The CIP installs just fine, but any time I've tried to make use of it in IE, the vSphere web client says it's not installed, but it is.  I've tried alternate browsers like Chrome and FF and they're really not any better.

It looks like I might be able to install the Access Point OVF from the old vSphere client, but going forward, I'd like to use the web version, but need this plugin to do certain things.

Any advice?
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Join our community to see this answer!
Unlock 1 Answer and 2 Comments.
Start Free Trial
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 2 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros