We help IT Professionals succeed at work.

SSL-VPN

268 Views
Last Modified: 2018-02-06
Hi

I had configured SSL-VPN with NetExtender in a Sonic Wall TZ400 and it is working great. I'm using local users. The problem is that I'm not able to connect to servers or computers with the DNS name. Only with the IP.

Should I configure something else?
Should I configure LDAP in my TZ400?

Thanks.
Comment
Watch Question

CERTIFIED EXPERT
Distinguished Expert 2019
Commented:
Unlock this solution and get a sample of our free trial.
(No credit card required)
UNLOCK SOLUTION

Gain unlimited access to on-demand training courses with an Experts Exchange subscription.

Get Access
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Empower Your Career
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE

Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Unlock the solution to this question.
Thanks for using Experts Exchange.

Please provide your email to receive a sample view!

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OR

Please enter a first name

Please enter a last name

8+ characters (letters, numbers, and a symbol)

By clicking, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.