We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

Receive "Your cequest couldn't be completed. Try again in a few minutes." When Clicking on Databases in EAC 2013

ctagle
ctagle asked
on
77 Views
Last Modified: 2018-02-02
Hello,

We have a fresh install of Exchange 2013 (installed on server 2012 R2) that we are getting ready to migrate 2010 over to and so far things seems to be working but for some reason when we go into servers->databases in EAC it gives us the error message i put in the subject of this post.  If i click ok on the error I can actually create a database and its valid and I can move mailboxes into it.  But when I go back to the databases page it always gives that same error and then "There are no items to show in this view.    We are also having problems getting the test migrated mailbox to send email, but I don't think its related so that would be a separate question.
Comment
Watch Question
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 7 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE