Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of bbn35bzh
bbn35bzh

asked on

office 2010 not starting even in safe mode

Office 2010 installed on server 2003 x86 (Terminal Server). Used to work perfectly untill last saturday.
Now does not work in any user profile, any program Word, Excel or Outlook fails ...
Application Log shows 'event id 1000' source 'Microsoft Office 14' Type 'Error'
Details:
Faulting application excel.exe,
version 14.0.7180.5001, stamp 58dcb93d,
faulting module msvcr90.dll,
version 9.0.30729.6161, stamp 4dace5b9, debug? 0,
fault address 0x000320f0.


I tried to reinstall Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable (x86) - had no success

Any idea ?

Thanks for your help,
Kind Regards,
Francis
SOLUTION
Avatar of Wadski
Wadski
Flag of United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
Avatar of bbn35bzh
bbn35bzh

ASKER

I have tried a repair of Office 2010 twice without success.

I plan to uninstall Office 2010 and VC++2008 Redistributable and then reinstall Office 2010...

Any comment is welcome

Francis
SOLUTION
Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
Finally solved it :
- completely uninstall Office2010 + reboot
- Office2010withSP1 new installation

It's now working
Presently applying SP2 and updates

Thanks to Wadsky and Natty for helping
Thanks to Nobus for the info
you're welcome
glad you're running again
Are you sure you access into Safe Mode successfully?

https://win10tips.net/windows-10-safe-mode/
Hi Tran,
This is on server 2003.
Thanks for the link anyway...
Francis