CSS Won't Show Up On Drupal Omega Sub-Theme

I'm assisting in migrating a site for a friend that was being hosted by someone else. I'm a Drupal newbie, so any help is appreciated. The previous host had created a sub-theme in Omega for the site. I installed all of the Drupal core files onto the new host, and imported the database. All went well, but the site won't display the css of the sub-theme. It is an https site, and an SSL has been implemented on the site. All of the calls to the theme are in https. I've tried multiple things, but nothing seems to point to the fix. I've searched the forums, but it seems most of the problems are specific when someone is building a theme. This theme is built and brought over with the rest of the core files.
Firemedic41Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Firemedic41Author Commented:
Error found!  We were missing the core CSS files.

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
CSS

From novice to tech pro — start learning today.