client with PXE Boot goes to WDS not SCCM 2016

Hello,

i have SCCM 2016 installed to a server separate from my DHCP server, i am trying to install operating system on new computers but the PXE goes to WDS which is installed on the same server with SCCM not the SCCM itself.

i configured the options in the DHCP to SCCM server and the SMSboot but still same issue.

Any help please?
Hossam AsfourSystems engineerAsked:
Who is Participating?
 
aravind ancheConnect With a Mentor Windows/Vmware Commented:
Follow the link below, We used that before when we had issues

https://prajwaldesai.com/community/threads/move-pxe-boot-from-wds-to-sccm.494/
0
 
aravind ancheWindows/Vmware Commented:
Have you tried disabling PXE in WDS?
0
 
Hossam AsfourSystems engineerAuthor Commented:
yes i tried this but the pxe boot on the client didn't start
0
 
Seth SimmonsSr. Systems AdministratorCommented:
No comment has been added to this question in more than 21 days, so it is now classified as abandoned.

I have recommended this question be closed as follows:

Accept: dj 3094 (https:#a42349923)

If you feel this question should be closed differently, post an objection and the moderators will review all objections and close it as they feel fit. If no one objects, this question will be closed automatically the way described above.

seth2740
Experts-Exchange Cleanup Volunteer
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.