binding an ISCSI SAN to a VM

I'm stuck. \ can't seem to get my ISCSI to bind.  It sees it but it will not bind..  Here's some screen shots..  I can't seem to figure out what's wrong... Also I'm not sure of which network card belongs to which IP and which to make active and which to make standby
1.png
2.png
3.png
4.png
WellingtonISAsked:
Who is Participating?
 
Andrew Hancock (VMware vExpert / EE MVE^2)VMware and Virtualization ConsultantCommented:
Please have a look at my EE Article how you set this up, and bindings and failover..

HOW TO: Add an iSCSI Software Adaptor and Create an iSCSI Multipath Network in VMware vSphere Hypervisor ESXi 5.0

This also works for 5.x and 6.x.
0
 
WellingtonISAuthor Commented:
I have everything connected correctly!  UGH.  I sees the storage look and yet it's not there.  that's exactly what I followed...
5.png
6.png
0
 
WellingtonISAuthor Commented:
A freaken check box! that was the problem.  ON the ESXI server I didn't have one of the fibre nic checked.  So now it sees the bindings but it's taking a very long time to RSCAN.  I'm not sure if this is a good thing.
0
Ultimate Tool Kit for Technology Solution Provider

Broken down into practical pointers and step-by-step instructions, the IT Service Excellence Tool Kit delivers expert advice for technology solution providers. Get your free copy now.

 
Andrew Hancock (VMware vExpert / EE MVE^2)VMware and Virtualization ConsultantCommented:
Have you presented the LUNs ?
0
 
WellingtonISAuthor Commented:
Yes and it see's all the luns however, when I try to connect it, it's crashing/freezing the server?  I'm really at a loss... OK I have it back up and it's scanning again.  I have 4 luns it only sees 2 right now.  not sure what it's going to do. It once again sees the luns however it's frozen.
0
 
Andrew Hancock (VMware vExpert / EE MVE^2)VMware and Virtualization ConsultantCommented:
Is this a new implementation ?
0
 
WellingtonISAuthor Commented:
YEs a new box on the same san
0
 
WellingtonISAuthor Commented:
I finally got it after 8 hours of work!  I had to add it manually and create a new lun with a single ISCSI connector.
0
 
WellingtonISAuthor Commented:
It was the same issue my tech has multi fibre and it needed single.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.