2008r2 in dell T130

Mohinesh Alvish Chand
Mohinesh Alvish Chand used Ask the Experts™
on
I got Dell T130 just out of box trying to restore application server with Std2008r264bit
Using Acronics restore.
After successfull restore server. I did universal restore and and server isnt booting up.
Asking for PCI/VEN_8086&DEV_A102&SUBSYS_06AA1028&REV_31 driver.
Any suggestion to this
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
IT Engineer
Distinguished Expert 2017
Commented:
I'd recommend taking a look at the following KB article Acronis Software: Troubleshooting Universal Restore and Bootability Issues that provides more information on how to solve issues with Universal Restore. In particular

An error messages related to drivers installation

Necessary drivers should be available. Check whether you have the necessary driver, see this article for help.
Drivers folder should be accessible from bootable media.
Try to place all drivers in one folder without subfolders.
You can also use ChkINF utility from Microsoft to verify drivers.
The most reliable way is to install clean OS of the same edition on the target machine using these drivers.
Tom CieslikIT Engineer
Distinguished Expert 2017

Commented:
Best solution provided, no more other questions from author

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial