We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

Grid appears incorrectly in debug

252 Views
Last Modified: 2017-12-06
On our web we are using Telerik RadGrids from WAY back... version is several years old.

In production and on the web itself the Grids appear correctly and function correctly.  No issues.
However...

When on the server (Amazon EC2 instance - MIcrosoft Windows Server 2012 R2)

And running web in debug mode

The grids all appear with no columns organized... its like the data is just dumped in the grid.

Please see the image below.


SP
Comment
Watch Question
Director of Information Technology
CERTIFIED EXPERT
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE