How can I set up a relay for an offsite application in exchange 2013

The connector which was set up in 2010 no longer works in 2013.  When I try to create a new one (from fixed ip4 address on port 25) I get an error that the ip address and or binding conflicts with the default front end connector.  
Thanks,
John baldridgeownerAsked:
Who is Participating?
 
8046586Commented:
Go to Exchange Management Console=>Server Configuration=>Hub Transport and create New receiving connection

Relay1.PNGRelay2.PNGRelay3.PNGRelay4.PNG
0
 
Jose Gabriel Ortega CEE Solution Guide - CEO Faru Bonon ITCommented:
Just remove all the connectors and re-create them again as default Exchange 2013 with this:
https://gallery.technet.microsoft.com/office/Re-Create-your-Exchange-27b52ccc

If you found any issues running the script let me know.
0
 
8046586Commented:
Do not use an open relay for offsite applications because you might end up in big trouble if you are not locking the relay to particular static IP addresses. As an alternative, you can try something as Send Grid. They have a free plan for sending less than 100 e-mails a day.
0
 
Seth SimmonsSr. Systems AdministratorCommented:
No comment has been added to this question in more than 21 days, so it is now classified as abandoned.

I have recommended this question be closed as follows:

Accept: 8046586 (https:#a42408699)

If you feel this question should be closed differently, post an objection and the moderators will review all objections and close it as they feel fit. If no one objects, this question will be closed automatically the way described above.

seth2740
Experts-Exchange Cleanup Volunteer
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.