PaaS IIS Authentication Error

Hi,

Trying to connect to the IIS to a site hosted in Azure PaaS but I have recently started getting the error which I have attached.

Any help will be appreciated as I cannot access IIS anymore and only make changes via portal and webconfig level.

Thanks,

introlux
Capture.PNG
introluxAsked:
Who is Participating?
 
introluxConnect With a Mentor Author Commented:
We have raised a ticket with Azure and this is their response:

"Unfortunately you are correct, this is an issue regarding OS 2016. We have currently identified a bug that is preventing users from using IIS remote manager to manage their App Services. Our Product Group is working on resolving this issue, however currently there is not solid ETA."

Therefore this is not a common bug and I now feel that I given back my sanity as I was going mad!!
0
 
Pushpakumara MahagamageVPCommented:
Can you create another smallest app service and copy your site content to new one and check whether it's working.
That error popup if you open wrong version of initmgr.exe . it tring to use iis 8.5 instead of 10.  

You can try This https://azure.microsoft.com/en-us/blog/remote-administration-of-windows-azure-websites-using-iis-manager/
0
 
introluxAuthor Commented:
Hi,

The issue is, it use to work for me, in the past week or two it has stopped working. So I managed to obtain connectivity and then it stopped working with this error.

Any ideas?

introlux
0
Free Tool: Port Scanner

Check which ports are open to the outside world. Helps make sure that your firewall rules are working as intended.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

 
Pushpakumara MahagamageVPCommented:
Have you deploy new version to your Azure app service ? or Try to remember the change you have done.
0
 
introluxAuthor Commented:
"new version to your Azure app service"

I have not done this, why do I need to do this?

Change wise? well Windows update. I believe this is a known issue with Azure with the recent updates that have caused this issue.
0
 
introluxAuthor Commented:
We believe there is an issue with Microsoft, so we are looking to raise a ticket with them. It seems this issue has only started happening since the recent windows update.
0
 
Pushpakumara MahagamageVPCommented:
Well, Microsoft is ready to help you. You can get help from Azure community forum also.  https://techcommunity.microsoft.com/t5/Azure/bd-p/Azure

By the way Have you download your content to local iis and check whether it is working on local iis.
0
 
introluxAuthor Commented:
We have downloaded it locally and it works
0
 
introluxAuthor Commented:
This is a unique issue and only account specific, therefore no fix till MS fixes the issue from their end.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.