VMWare configuration issues

We had all our HA failover vmkernel management ports on a port group but didn't tag the correct vlans.  All of them were getting 169.x.x.x addresses.  I corrected the issue and now the HA failover vmkernel management ports on the hosts all have IP addresses on the correct subnet and are now reachable.  However, we are still receive a configuration issues warning on the summary of some of the hosts.  Do we need to reconfigure HA profile on the hosts in order to make this warning go away, or will vcenter eventually re-poll and suppress the warning?

Clear as mud?

Thanks!

Chris
LVL 16
Chris HInfrastructure ManagerAsked:
Who is Participating?
 
Andrew Hancock (VMware vExpert / EE MVE^2)VMware and Virtualization ConsultantCommented:
The warning will disappear eventually, when it catches up with the changes you have made.

BUT, do make sure that Default Gateway can be reached on all hosts, and all hosts can communicate with each other on the correct management  network.

and Masters and Slaves are all responding.

You can force a Reconfigure HA on each hoist if you wish
0
 
Chris HInfrastructure ManagerAuthor Commented:
Awesome dude!   Reconfigured both troubled hosts and warnings are gone.

As always, good work!

Thanks
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.