Error code -1 installing Citrix 6.5

Hello Experts - I am doing a fresh install of XenApp Server 6.5 on Server 2008R2.  When I click Add Server Roles I get the following error:

XenApp Server Role Manager\Startup\StartupIndicator.exe exited with error code -1.

Googling this came up with a few work-around, none of which worked for me.  Any ideas on what I can try?
danbrown_IT ManagerAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

James RankinCommented:
Did you "run as Admin"?
0
danbrown_IT ManagerAuthor Commented:
Yes, same error
0
James RankinCommented:
Is the RDS role installed?
0
Powerful Yet Easy-to-Use Network Monitoring

Identify excessive bandwidth utilization or unexpected application traffic with SolarWinds Bandwidth Analyzer Pack.

danbrown_IT ManagerAuthor Commented:
No roles are installed yet, should I try adding RDS?
0
James RankinCommented:
Yeah, 6.5 is a bit old so not sure whether the Citrix installer actually puts RDS on for you or you have to do it first. Probably worth a try
0
danbrown_IT ManagerAuthor Commented:
No dice, same error after adding the role.
0
Sekar ChinnakannuStaff EngineerCommented:
Hope the windows version and license are activated right.. hope the os is fresh one...
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
James RankinCommented:
Anything in the event logs around the time of the error?
0
danbrown_IT ManagerAuthor Commented:
It is a fresh install of 2008R2 on a dedicated Dell server, Windows license is properly activated.  I will post the event logs when I get back in on Monday, stay tuned!
0
danbrown_IT ManagerAuthor Commented:
There was an activation error which I hadn't seen, thanks!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Virtualization

From novice to tech pro — start learning today.