Dell 6224 switch reset

I have an old Dell 6224 switch that was being used in an offsite co-location.  We now no longer use it for that.  I am trying to reset it back to the factory defaults (option 10) and it appears to be working until I go into setup to set up an IP address.  Instead of assigning an IP, I am entering DHCP as instructed.  The switch is not picking up an address from my DHCP server.  If I plug a PC into that cable, it picks up DHCP just fine but if I plug the cable into port 1 of the switch, it gets nothing.  If I plug the PC into the switch, it gets nothing.
LVL 1
tmartin40Asked:
Who is Participating?
 
tmartin40Author Commented:
No, I'll close the ticket.  Put it back on the shelf.
0
 
Kyle SantosCustomer RelationsCommented:
Hi,

I am following up on your question.  Do you still need help?

If you solved the problem on your own, would you please post the solution here in case others have the same problem?

Regards,

Kyle Santos
Customer Relations
0
 
tmartin40Author Commented:
Nope, never did fix it.  Problem still exists.
0
 
Kyle SantosCustomer RelationsCommented:
Would you like me to send more alerts out to experts to see if we can help you solve this?
0
 
Kyle SantosCustomer RelationsCommented:
Ok thank you for letting us know.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.