New authoritative email domain on windows SBS 2011 standard not receiving incoming emails.

I have a customer running windows SBS 2011 standard with a primary domain  and a primary authoritative email domain. They are changing the name of the business so I have added an additional authoritative email domain on the SBS server.
 If someone sends an email to an employee under the Aldo mean they receive that email and it appears to be automatically forwarded to the new authoritative domain.  They can then reply  to the email and it will send using the new authoritative domain that I set up, and it appears the original sender received the reply.  However when I send an email to the new authoritative mean it is not received by the recipient.
 This is a firm that has to be up and running before midnight tonight so it is worth every single penny I can award for resolution immediately.
Houston BlancettAsked:
Who is Participating?
 
arnoldConnect With a Mentor Commented:
You need to add to each mailbox the new SMTP record username@newdomain.com
Potentially making it the new default.

Use the message trace to see what happens to an email .....
0
 
David Johnson, CD, MVPOwnerCommented:
are you dns records in order?  MX,SPF, etc?
0
 
Seth SimmonsSr. Systems AdministratorCommented:
No comment has been added to this question in more than 21 days, so it is now classified as abandoned.

I have recommended this question be closed as follows:

Accept: arnold (https:#a42465023)

If you feel this question should be closed differently, post an objection and the moderators will review all objections and close it as they feel fit. If no one objects, this question will be closed automatically the way described above.

seth2740
Experts-Exchange Cleanup Volunteer
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.