Exchange 2010 to 2016 mailbox moves require Autodiscover and EWS Application Pool Restarts

Every time we move a mailbox from Exchange 2010 to Exchange 2016 we need to restart the Autodiscover and Exchange Web Services Application pools.

We are running Exchange 2016 CU6.  Does anyone know if a fix for this has been released yet?

https://support.microsoft.com/en-us/help/3196518/no-free-busy-info-after-mailbox-moves-from-exchange-2010-to-exchange-2
BYSAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Valentina PerezExchange ServersCommented:
Hi,

Unfortunately it is by design.. in order to connect outlook...you need to restart this pool after migrating from exchange 2010 to  2016.

Regards
Valentina
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.